Αρχικη

Η Εταιρια ιδρύθηκε το 2007 στην Ιεραπετρα της Κρήτης με αρχική δραστηριότητα την εμπορία εμφιαλωμενου ελαιλοδου παραγωγης μας απο την Ζακρο Σητειας,ελαιόλαδου με έμφαση στο Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Ανωτερας Ποιοτητος.Η φιλοσοφία μας είναι βασισμένη στις αποδεδειγμένες παραδοσιακές αρχές της καλλιέργειας ελιών.Tο ελαιόλαδο μας παράγεται αποκλειστικά απο την ποικιλία Κορονεικη, η οποία δίνει εξαιρετικης ποιότητας, αρώμα, γεύση και χρώματος.
Το υψομετρο,το εδαφος,το νερο,οι ιδιαίτερες κλιματικές αλλά και μικροκλιματικές συνθήκες που επικρατούν στην Ζακρο ευνοούν την καλλιεργεια του ελαιοδεντρου ώστε να παράγει έναν ιδιαίτερο μοναδικο καρπό από όπου παραγετε ο πολύτιμος χυμός του, το Κρητικό Ελαιόλαδο απο την Ζακρο.
Πλούσιο σε θρεπτικές αξίες, δυνατη και συγχρόνως φρουτώδη γεύση, με λαμπερό χρυσοπράσινο χρώμα και φρεσκο αρωμα. Από τους Ελαιονες Ζακρου, με μια ιστορία τεσσάρων χιλιετιών.
Τα προϊόντα μας θα τα βρείτε σε ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ καταστήματα τροφίμων στην, ΣΟΥΔΙΑ– ΑΥΣΤΡΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ – ΒΕΛΓΙΟ ,και συνεχώς προσπαθούμε για εύρεση νέων συνεργατών σε όλον τον κόσμο

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.